Acasă Actualitate La Corabia. Unui puşti i s-au înecat corăbiile

La Corabia. Unui puşti i s-au înecat corăbiile

245

Un tânăr, de 17 ani, din Corabia a fost prins, în flagrant delic, la data de 03 aprilie a.c., de polițiștii olteni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Corabia, în timp ce primea suma de 3.000 lei de la un alt tânăr, de 19 ani.

„Cu această ocazie, polițiștii au surprins un tânăr, din orașul Corabia, județul Olt, în timp ce primea de la un alt tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, suma de 3.000 de lei.
În fapt, tânărul, de 17 ani, a formulat o plângere nereală, împotriva persoanei șantajate, cu scopul de a obține bani de la aceasta. Astfel, ulterior formulării plângerii, tânărul în cauză ar fi pretins victimei suma de 10.000 de lei, reprezentând prețul împăcării și adresându-i amenințări, în cazul în care nu îi va remite suma de bani solicitată.
Tânărul, de 17 ani, a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj , amenințare, hărțuire și inducerea în eroare a organelor judiciare.
Ieri, 04 aprilie a.c., tânărul a fost prezentat Judecatoriei Corabia, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pe o durata de 30 de zile. Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.