Acasă Administrație Apelul primarului Virgil Gealapu. Pentru ministrul Paul Stănescu!

Apelul primarului Virgil Gealapu. Pentru ministrul Paul Stănescu!

348
      Cel mai important program derulat la nivel guvernamental, după 1989, privind reconstrucția satului românesc, se numește, generic, PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală). Prin politicile sale, acesta, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, unde ministru este senatorul de Olt, Paul Stănescu, susține financiar proiecte edilitare importante.

Spre această autoritate își îndreaptă atenția destoinicul primar al comunei Bărăști, Virgil Gealapu. Față de PNDL, în completarea proiectelor aflate în derulare la nivelul comunei pe care o conduce, edilul de la Bărăști vine cu o solicitare inedită: «aș vrea să fac un apel către domnul președinte Paul Stănescu, să rămână alături de noi, iar din micile economii care se fac, să ne aibă în vedere cu cel de-al doilea proiect axat pe rețeaua de drumuri comunale pe o suprafață de 4,5 kilometri. Este urgent să punem în practică și acest proiect, având în vedere că drumurile respective leagă toate satele din comuna Bărăști și nu numai… Mai exact, leagă satul Bărăști cu Tătulești, leagă Bărăști cu Spineni, ceea ce le transformă în drumuri de interes general».

Articolul precedent«În decursul activității mele, Primăria Vădastra a lucrat și va lucra întotdeuna în slujba acestei comune, punând în practică proiect după proiect, pentru locuitorii ei!»
Articolul următorAlina Popescu, comisar-şef la PNL Olt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here