Acasă Actualitate Domnule Constantin Smedescu, fără furt nu se poate?

Domnule Constantin Smedescu, fără furt nu se poate?

504

În ediţiile on-line ale ziarului Gazeta Oltului din datele 20 martie 2018 şi 21 martie 2018, sub semnătura lui Constantin Smedescu, apar două reportaje despre activitatea primarilor de la Dobrun şi Icoana, Aurel Bondrescu şi Gabriela Ancuţa. Conţinutul îi aparţine şi, cu siguranţă, şi-l asumă responsabil autorul. Sau aşa trebuie. Însă, fotografiile, care însoţesc materialele în cauză, sunt furate. De pe site-ul Ziarului de Olt. Nu ar fi prima oară când se practică aşa ceva. Domnul Smedescu nu ar fi primul, dar de la el pretenţiile noastre sunt altele. În consecinţă, în speranţa că domnia-sa va citi aceste rânduri, îi lăsăm dreptul să… îndrepte.

N.A. Nu insistăm în materia dreptului pe proprietatea produselor noastre, dar din partea domnului Smedescu, o citare a sursei foto nu ar fi dus la rândurile de mai sus.

Articolul precedentSe închid şcolile!
Articolul următorDe data asta, la Pirelli…

2 COMENTARII

  1. Din pacate,omul din zilele noastre-comunistul transfigurat in filosoful cetății, crede ca alianta cu minciuna este rentabila. Gaseste mai repede ceva de scris,dar fara o baza reala…
    Insa de vreme ce minciuna a fost rostita, ea trebuie intretinuta. Iar ca sa nu pari un om cu doua fete, nu-i vei mai spune unuia adevarul, iar altuia minciuna, ci vei alege doar sa minti. Asadar,ar fi bine sa va lasati de jurnalism si sa va duceti in satul natal..Sa va spovediti preotului din sat,apoi sa va reapucati de agricultură. Nu de alta,dar satele românești au nevoie de fiii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here