Acasă Actualitate Jandarmii olteni, pregătiţi pentru aniversare

Jandarmii olteni, pregătiţi pentru aniversare

91

La sediul Jandarmeriei Olt, a avut loc, joi, 15 martie a.c., prezentarea programului activităţilor desfăşurate cu ocazia împlinirii a 168 de ani de funcţionare a Jandarmeriei Române. Colonelul Doerl Drejoi şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, Claudia Niţă, au făcut o trecere în revistă a celor mai importante momente din programul dedicat aniversării acestei arme importante a ţării.
Activităţile debutează pe 21 martie, cu Ziua Porţilor Deschise, la sediul detaşamentului de la Caracal, şi activităţi de prezentare în centrul oraşului Corabia. În ziua de 22 martie, sediul judeţean al Jandarmeriei Olt îşi deschide porţile pentru curioşi – vor avea loc standuri de prezentare şi exerciţii demonstrative. Vineri, 23 maertie, jandarmii se vor întrece în Cupa Jandarmeriei Oltene.
Luni, 26 martie, la sediul Jandarmeriei , va avea lor Cupa Presei la Tir. Joi, 29 martie, jandarmii vor participa la Ziua Veteranilor. Ziua de 3 aprilie este ziua aniversară. Jandarmeria Olt va organiza şedinţa omagială, care va debuta la ora 11:00, după care, cei interesaţi de activitatea jandarmilor, pot trece pe la standurile de prezentare din faţa Consiliului Judeţean Olt şi a Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.