Acasă Actualitate Atentat terorist la Slătioara. Autori: Distrigaz și Transgaz!

Atentat terorist la Slătioara. Autori: Distrigaz și Transgaz!

441
      De ieri, 28 februarie 2018, undeva după ora 12:00, comuna Slătioara nu are gaze naturale. Sunt afectați în jur de două mii de oameni. Noaptea dintre 28 februarie și 1 martie a fost cea mai rece din an. La Slătioara s-au înregistrat -20 de grade Celsius.
Oamenii tremură de frig în case, iar Distrigaz dă vina pe Transgaz. Nimeni nu-și asumă data când se reia furnizarea. Apelurile disperate ale cetățenilor au fost auzite doar de primar care saltă din umeri, neavând ce face. Dacă ar fi fost înzăpezit vreun consilier local PSD, prefectul de Olt ar fi ajuns primul. În acest caz, interesul domniei-sale e limitat.
Iată și poziția oficială a companiei care va lua bani pe abonament și pentru perioada în care teroarea albă s-a instalat peste comuna de la marginea Slatinei.

«Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări privind sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în mai multe localități din județul Olt.
În urma unor defecțiuni tehnice apărute la stația de predare-măsurare, gestionată de către operatorul sistemului național de transport, TRANSGAZ, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din localitatea Slătioara, astazi, 28 februarie, începând cu ora 15.00.
În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 350 de clienţi casnici şi non-casnici.
Distrigaz Sud Rețele poate relua alimentarea cu gaze naturale pentru clienții afectați doar după remedierea defecțiunilor tehnice de către echipele Transgaz. În acest sens, Distrigaz Sud Retele nu detine in prezent informatii privind intervalul de remediere.
În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri pentru situația creată»

Să le fie rușine celor două companii, e prea puțin spus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.