Acasă Actualitate Proba practică amânată! Urmează proba de sanie…

Proba practică amânată! Urmează proba de sanie…

140
      Rațiunea domină intențiile autorităților publice de la Olt. S-a înțeles și se acționează în consecință, la Prefectură. Așa se face că, atunci când nu se poate… nu se poate! Iată despre ce este vorba, în opinia lui Silviu Neacșu, prefectul de la Olt:

„Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, Instituția Prefectului – Județul Olt anunță că examenul pentru obținerea permisului de conducere – proba practică va fi suspendat atât în cursul zilei de astăzi, 28.02.2018, cât și mâine, 01.03.2018.
Precizăm că persoanele care erau programate în perioada 27.02.2018 – 01.03.2018, vor fi reprogramate în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, la o dată ulterioară cât mai apropiată. Informăm candidații că nu este nevoie să se mai prezinte la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, aceștia fiind reprogramați din oficiu, SPCRPCÎV Olt urmând a anunța candidații în timp util.
Totodată, aducem la cunoștință că SPCRPCÎV Olt a informat candidații programați cu privire la suspendarea examinării pentru obținerea permisului de conducere – proba practică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.