Acasă Actualitate O victorie a lui Paul Stănescu

O victorie a lui Paul Stănescu

211
foto MEDIAFAX

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins luni, 26 februarie a.c., cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, înregistrată pe data de 17 ianuarie 2018, prin care se dorea redeschiderea unui dosar care îi viza pe actualul vicepremier Paul Stănescu, Marian Belu Briceag, Florin Cotoşman şi Remus Manolache. DNA cerea urmărire penală pentru cei amintiţi, pentru presupuse fapte de deturnare de fonduri de la Consiliul Judeţean Olt, în legătură cu finanţarea echipei de fotbal FC Aluminiu ALRO Slatina, din 2010, de pe vremea când Paul Stănescu era preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.
„Respinge cererea de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție, în dosarul penal 82/P/2012 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcția Națională Anticorupție-Serviciul Teritorial Craiova, privind pe numiţii Stănescu Paul, Briceag Belu Marian, Cotoşman Florin şi Manolache Remulus.”, se arată în minuta ședinței de azi de la Curtea Supremă.

1 COMENTARIU

  1. Ca să constaţi că e incapabil comunismul de guvernare, nu trebuie să ai doctoratul în ştiinţe sociale. Orice bou vede că nu e bun. El vede că mă-sa rabdă, nevasta rabdă, copiii rabdă... vede tot şi totul pute.(PETRE TUTEA)

    Nu este o victorie a lui Stanescu,deoarece nu a luptat cu turcii pe campia Boianului,ci in acest caz,este un trimf al justitiei….Dar acest fapt ,in primul rand,il obliga moral pe Stănescu sa se lupte pentru bunăstarea românilor,respectiv sa lase trasul sforilor si nepotismul,deoarece toate institutiile statului roman;Curtea de Conturi,DNA,SRI si ANI sunt cu ochii pe toți funcționarii publici.Nu de alta,dar Stănescu s-ar putea sa pice din lac in put…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.