Acasă Actualitate Slatina are buget în dezbatere publică!

Slatina are buget în dezbatere publică!

188

Slatina are, în dezbatere publică, bugetul local pe anul 2018. Consilierii locali vor vota, într-o şedinţă viitoare, bugetul de venituri şi cheltuieli, pe anul în curs, care depăşeşte 210 milioane lei.
Pentru ordine publică este alocată suma de 8.079 mii lei pentru cheltuieli de personal (suma cuprinde şi norma de hrană acordată politiştilor locali, stabilită pentru anul în curs).
Pentru învăţământ, primăria va aloca suma de 1.714 mii lei din
care 1.264 mii lei pentru cheltuieli de personal.
La capitolul snătate, suma propusa este de 9.902 mii lei din care 9.700 mii lei pentru cheltuieli de personal aferente personalului medical din cabinetele plasate in incinta unităţilor de învăţământ.
Pentru cultura, recreere şi religie, municipalitatea oferă 5.165 mii lei din care: pentru activitatea proprie Clubului Sportiv Municipal Slatina cheltuieli de personal 4.516 mii lei; pentru activitatea desfaşurată de Serviciul Cultura, Sport din cadrul Primariei municipiului Slatina – cheltuieli de personal 649 mii lei.
În ceea ce priveşte asigurări şi asistenţă socială, suma propusa este de 8.595 mii lei pentru activitatea Direcţiei Protecţie si Asistenţă Socială.
Suma oferită pentru locuinţe, servicii şi dezvoltare publică, suma propusă este de
10.252 mii lei din care:
La capitolul dedicat Direcţiei Administrare Patrimoniu este propusă suma de 4.987 mii lei pentru cheltuieli de personal.
Direcţia Administrarea Strazilor şi Iluminatului Publicactivitatea de Administrare a Străzilor primeşte suma de 1.780 mii lei pentru cheltuieli de personal.

„Preocuparea Primariei Municipiului Slatina este permanentă în ceea ce priveşte
dezvoltarea infrastructurii locale precum şi dezvoltarea de natură economică, socială şi culturală, în acest sens dimensionarea creditelor bugetare bazându-se in proiecţia bugetară a anului 2018 pe realizarea veniturilor proprii şi repartizarea excedentului la închiderea exercitiului bugetar precedent, canaliznd spre realizarea obiectivelor care saă răspundă, în principal, nevoilor locuitorilor urbei, dar şi să conducă la transformarea municipiului în ceea ce înseamnă în profunzime o resedinţă de judeţ”, sse arată în proiectul de hotărâre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.