Acasă Actualitate Amânarea amânării…

Amânarea amânării…

197
foto MEDIAFAX

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi justiţie amână amânarea şi prelungesc suspansul în cazul vicepremierului Paul Stănescu, pentru joi, 22 februarie a.c. Tot anul acesta, Pe 25 ianuarie, Instanţa Supremă a amânat procesul, deoarece persoanele implicate alături de Paul Stănescu în dosar (120/1/2018) (Briceag Belu Marian, Cotoşman Florin şi Manolache Remulus) nu au avut avocat.

„În 2010, Curtea de Conturi a făcut verificări de fond, a spus că totul e în regulă. După aceea, un cetăţean a cărui identitate, spune DNA, nu a fost găsită a făcut o sesizare în dosarul cu finanţarea echipei de fotbal Alro Slatina şi au început cercetările. DNA Craiova a avut un expert, au verificat dacă există prejudiciu, DNA Craiova a zis că nu există prejudiciu şi în baza constatărilor au dat neînceperea urmăririi penale. Pe 17 ianuarie 2018, DNA cere redeschiderea din nou a acestui dosar. Nu ştiu care e cauza. Mai sunt încă trei auditori de la Curtea de Conturi citaţi în acest dosar şi s-a amânat. Ceea ce vă pot spune eu este un lucru clar: în momentul în care voi deveni inculpat în acest dosar, eu, Paul Stănescu, îi voi pune demisia pe masa prim-ministrului. Asta trebuie să ştiţi de la mine. Declaraţia mea este o certitudine. Eu cred că totul a fost legal”, declara, recent, Paul Stănescu.

Articolul precedentSenatorul Siminica Mirea întreabă, ministrul de Finanţe trebuie să răspundă
Articolul următor„Primarul Iulian Bărăscu și membrii echipei sale au obiceiul să investească bani, muncă și timp, doar în rezolvarea problemelor indicate de cetățenii comunei Poboru!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here