Acasă Actualitate Poliţia Rutieră face bani la buget!

Poliţia Rutieră face bani la buget!

158

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au aplicat, în primul sfârşit de săptămână din luna februarie a anului 2018, 552 sancțiuni contravenționale, în valoare de 127.220 lei. În aceste acţiuni au participat 18 echipaje de poliție rutieră.
„Totodată, au fost reținute 38 permise de conducere, dintre care: 1 pentru circulația pe sensul opus de mers, 3 pentru neacordarea de prioritate pentru vehicule, 6 pentru consum de băuturi alcoolice , 2 pentru nerespectarea regulilor la trecerea de cale ferată, 15 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru depășire neregulamentară și 2 pentru alte abateri. De asemenea, au mai fost reținute 8 certificate de înmatriculare, 4 pietoni au fost sancționați pentru traversarea drumului prin loc nepermis și 9 bicicliști care nu au consumat alcool sau nu purtau îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.
Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, în vederea asigurării siguranței în trafic.”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.