Acasă Politic PNL OLT. Liviu Voiculescu, ales președinte!

PNL OLT. Liviu Voiculescu, ales președinte!

506
Vineri, 26 ianuarie 2018, la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean al PNL Olt. După vacantarea funcției de președinte, urmare a decesului lui Costel Moisescu, liberalii de la Olt și-au ales un nou președinte. Cu această ocazie, s-au completat și alte locuri vacante în structura organizatorică a filialei…
La eveniment, a participat, pe lângă invitații tradiționali – Orban, Bușoi, dar și Viorel Cataramă,Un liberal cum și alții ar trebui să fie, Robert Sighiartău, secretarul general al partidului şi parlamentarii de Olt Siminca Mirea şi Gigel Ştirbu.
Noul președinte ales al PNL Olt este Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea.

Liviu Voiculescu a fost ales cu 376 de voturi. Partidul va avea şi un nou . prim-vicepreședinte, cu atribuţii în domeniul politici publice, în persoana lui Daniel Tudor, care a obţinut 366 de voturi. Biroul Politic Județean PNL Olt va avea şi doi noi membri, aceştia fiind: George Ciucu, ales cu 357 voturi şi Sabin Roșca, ales cu 357 voturi
Președinte al Comisiei Județene de Revizie și Cenzori a fost ales Ovidiu Dorin Devetac, cu 350 voturi, iar trezorier a fost aleasă Miruna Elisabeta Vulcănescu, cu 350 de voturi.

Siminica Mirea susţine PNL Olt
Primul invitat, care a susţinut un discurs, a fost senatorul Siminica Mirea, care a ţinut să puncteze că anul 2018 este, pentru PNL Olt, un an al reorganizării şi că va susține necondiționat toate proiectele eligibile venite din partea organizației de la Olt.
„Ne vedem, iată, mult mai repede decât ar fi fost cazul, atunci când, tot în această sală, anul trecut, aveau loc alegeri în cadrul organizației noastre.
Evenimentul tragic, ce a grăbit această întâlnire, îl știm cu toții… Dați-mi voie să rămân, sufletește, alături de cei care duc mai departe proiectele începute de Costel Moisescu.
Opoziția din România, iar aici nu m-aș referi numai la noi, caută puncte de reper prin care să se raporteze la ceea ce face o putere ostilă pe față interesului general al românului de rând.
Ne privește și pe noi, liberalii, această stare de incertitudine. Așteptările oamenilor sunt mari și legitime în același timp. Protestele din stradă, începute acum mai bine de un an, arată că românilor le pasă. Și noi, politicienii, aflați în opoziție cu puterea, trebuie să arătăm responsabilitate și simț civic!
Ne așteaptă un an greu. Să nu credeți nicio clipă că noul cabinet – Dragnea 3, va servi altceva decât interesele unui grup bine organizat! Trebuie să fim atenți, să vedem și să le transmitem oamenilor informații despre ce fac cei care administrează statul captiv.
Aici, la Olt, 2018 trebuie să fie un an al reorganizării, al delimitării interne, vizavi de resursele umane, cele care servesc, într-adevăr, interesul liberal, de cele situate pe câmpul de bătălie al vânătorii de oportunități.
Ca senator în Parlamentul României, voi susține necondiționat toate proiectele eligibile venite din partea organizației noastre, la nivelul unde îi reprezint pe cei care mi-au acordat votul de încredere la alegerile din decembrie 2016.
Ca membru în echipă, mă alătur inițiativelor care duc la afirmarea liberalismului pe teritoriul județului Olt. Suntem obligați față de cei care ne-au votat și față de cei mai puțini încrezători în proiectul liberal, pentru a-i atrage și a-i convinge de justețea și onestitatea cauzei noastre.

„Voi face tot posibilul să fiu un președinte bun”
După numărarea voturilor şi citirea procesului-verbal cu reziltatele, noul preşedinte al PNL Olt, vizibil emoţionat, a ţinut să le mulţumească liberalilor pentru încredere şi le-a spus că vrea să facă o echipă doar cu cei care simt să facă o echipă:
„Vă mulțumesc tuturor! Vreau, de la PNL Olt, să fim o echipă și să rămânem doar cei care simțim să fim o echipă. Cine nu simte asta, e liber să plece, așa cum le-am spus-o și celor care, zilele trecute, au ales să meargă spre un alt partid politic. Voi face tot posibilul să fiu un președinte bun, să fac lucrurile așa cum trebuie, iar pentru asta am nevoie de ajutorul dumneavoastră, al tuturor celor ce ați crezut și credeți în mine! Am nevoie de voi, de liberalii adevărați, am nevoie se sfaturile și încrederea voastră. Vă mulțumesc!”

Articolul precedentCristinel Neagu și Ansamblul „Cununa” de la Șopârlița, alături de Slatina la 650 de ani!
Articolul următorTânăr vâlcean, decedat în urma unui accident

1 COMENTARIU

  1. Acest Cabinet Dancila-Dragnea nu apuca Sfintele Pasti ….Atata timp cat exista o birocratie mare,respectiv coruptie si incompetenta politica si administrativa,actualul Guvern al Romaniei este fara viitor. Suntem la 28 de ani de la “revolutia” anti-comunista si in plina economie de piata avem de doua ori mai multi functionari publici decat in 1989. Cum s-a ajuns la aceasta situatie si ce putem face? Fiecare noua administratie din tranzitie a angajat masiv, mii de oameni, creand noi si noi structuri de stat. Multi dintre cei angajati fac parte din clientela politica a PSD : membri, voluntari din campanii, rude si prieteni ale sefilor.Unul dintre promotorii birocratiei este Paul Stanescu.Stim prea bine ca tripleta Stanescu,Oprescu si Mot controleaza toate angajarile din sistemul politic si administrativ al Oltului. Datorita coruptiei,incompetentei si birocratiei,judetul Olt are o populatie extrem de saraca,care migreaza in cautarea unui trai bun in alte zone ale tarii si ale lumii civilizate .Pentru eradicarea saraciei,coruptiei,birocratiei si a incompetentei politice si admnistrative a judetului Olt este nevoie de o schimbare profunda in toate institutiile statului roman. Cine va avea curajul sa faca aceste schimbari? Ar putea fi motivati directorii (numiti politic de tripleta Stanescu-Oprescu-Mot)din institutiile deconcentrate sa inceapa niste reforme, avand in vedere fondurile europene si guvernamentale alocate in acest scop, care ar “convinge” liderii locali sa accepte reduceri de personal? Cu siguranta ca in primavara acestui an vom afla raspunsul…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here