Acasă Actualitate La Slatina, daţi doi lei, pentru curăţenia poliţiei!!!

La Slatina, daţi doi lei, pentru curăţenia poliţiei!!!

420

Un anunţ, aflat în holul insituţiei, a atras atenţia unui cetăţean, care a şi imortalizat opera realizată de conducerea Poliţiei Slatina: „În atenţia tuturor lucrătorilor care îşi desfăşăară activitatea în cadrul Poliţiei Municipiului Slatina!!! Vă rugăm să participaţi la cheltuielile aferente curăţeniei, cu o cotizaţie lunară de 2 lei!!! Sumele vor fi predate şefilor de birou până la data de 19 a fiecărei luni!!! Conducerea”. Totul scris cu „caps look”.

„Dacă în anul 2018 «menegerii» au ajuns să ceară fără scrupule bani subalternilor pentru a face curățenie în sediul Poliției, care este până la urmă proprietatea statutului, asta arată colapsul în care a ajuns instituția Poliției Române. Un asemenea anunț am primit de la cetățenii din Slatina care au fotografiat panoul din holul Poliției Slatina unde scria negru pe alb și cu mai multe semne de exclamare că polițiștii sunt «rugați» să decarteze 2 lei șefilor pentru plata lunara a curățeniei. Nu discutăm aici de valoarea modică a sumei, ci de principii. De faptul că polițiștii, în calitate de angajați, susțin financiar funcționarea sistemului. Ne întrebăm cum ar fi dacă spre exemplu conducerea unui supermarket ar începe să le ceară angajaților sume de bani pentru a face curățenie în magazin printre rafturi sau pentru a plăti diferite alte servicii?!”, spun reprezentanţii sindicatului poliţiştilor europeni Europol.

Conducerea IPJ Olt a dispus efectuarea de verificări în acest caz.

Articolul precedentLA UN CENTENAR UMAN
Articolul următorCristinel Neagu și Ansamblul „Cununa” de la Șopârlița, alături de Slatina la 650 de ani!

1 COMENTARIU

  1. Curatenia in Politia Romana trebuie sa inceapa cu cadrele corupte,incompetente si cu vicii….De la personalul auxiliar si pana la comisarii sefi si chestorii de politie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here