Acasă Actualitate Provocările noului șef de la Poliția municipiului Slatina

Provocările noului șef de la Poliția municipiului Slatina

973

De astăzi, de dimineață, și-a intrat în pâine, în funcția de șef al Poliției Municipale Slatina, comisarul Mihai Mihalache. Ofițer cu școală, beneficiar al unei conjuncturi date de niște concursuri prea grele pentru această funcție, desfășurate anterior, noul șef chiar are treabă…

Poliția Slatina trebuie restructurată din punct de vedere al eficienței. Servicii interne aproape non-funcționale, prea multe relații de cumetrii și blazare cât cuprinde. Aici, este nevoie de o nouă regândire a strategiei de colaborare cu Primăria Slatina, căci, de câțiva ani buni, cele două instituții s-au ignorat reciproc. Tonul a fost dat de instituția unde acum e șef Mihalache.
Pe zona de activitate în stradă, oamenii vor să-i vadă pe polițiști, măcar în aceeași notă de vizibilitate cu cei de la Poliția Locală. Ar fi curajos să desființeze și ideea că pe timp de noapte există doar locații călduroase iarna, răcoroase vara, ca adăpost pentru cei din… stradă!
Poate și dimineața, patrulile din zona școlilor, pot coborî din mașini, atunci când asigură supravegherea intrării elevilor la ore. Poate și alte lucruri legate de igiena instituției, unde, de la intrare, te întâmpină o atmosferă de sală de așteptare de clasa a II-a, dintr-o gară de provincie.
Acum, rămâne de văzut cât va putea Mihalache să rezolve din agenda așteptărilor cetățenești de la un polițist care conduce o asemenea structură…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.