Acasă Actualitate Consiliul Judeţean Olt premiază excelenţa în sport

Consiliul Judeţean Olt premiază excelenţa în sport

200

Luni, 8 ianuarie 2018, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, din Slatina, a avut loc prima ediţie a Galei Excelenţei în Sport. Consiliul Judeţean Olt este instituţia care a premiat sportivii olteni, care au obţinut medalii la campionatele naţionale, mondiale, europene sau balcanice, şi antrenorii care i-au pregătit spre victorie. La gală au participat preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ, Ioan Ciugulea, inspectorul şcolar general Adelin Bărbulete, consilieri judeţeni.
„Mă bucur nespus că începem acest an cu o gală a premierii excelenței în sport. Iată că, după ce am transformat într-o tradiție premierea olimpicilor din județul Olt, astăzi încercăm să deschidem o nouă tradiție, aceea a premierii sportivilor olteni, cei care merită, care după ore de muncă au ajuns la rezultate deosebite. Această este prima ediție și în anii următori să avem din ce în ce mai mulți sportivi premiați într-o astfel de gală. Mulțumesc consilierilor județeni și domnilor vicepreședinți care au fost alături de mine și care m-au susținut în acest proiect pe care mi l-am propus. Felicit sportivii, pentru că în spatele lor este multă muncă și sunt multe ore de antrenament, felicit pe antrenori pentru că i-au adus la aceste rezultate. Le spun tuturor La mulți ani, să aibă un an plin de succese și noi să ne revedem an de an, cu sala din ce în ce mai plină, pentru a-i premia pe sportivii care merită acest lucru”, a spus Marius Oprescu.

Prima ediţie
Consiliul Județean Olt recunoaște rezultatele deosebite obţinute de sportivii olteni, pentru că în spatele unui rezultat încununat de victorie se află ore şi ore de muncă.
Primii, care au fost premiaţi, au fost membrii echipei de fotbal Athletic Slatina. Echipa a fost premiată cu suma de 11.500 lei, iar cu câte 500 de lei, componenţii echipei de fotbal: Alexandru Cristian Bobeică, Cristian Alexandru Enăchioaia, Fabian Marian Ioja, Ionuţ Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv, Rareş Mario Nicolae, , Mario Gabriel Dudu, Luca Teodor Popa, Luca Zamfir, Mierlescu Marius, Ion Mario Ene, Florin Mario Mihalea, Dragoş Gabriel Vlădescu, Ianis Florin Iancu, Alexandru Cristian Tutia, , Alessio Robert Tudor, Mihnea Andrei Tudor. Iar antrenorii Sebastian Noaţă, Dan Baciu şi Ciprian Dinu
au primit câte 1.000 de lei de fiecare.
Au fost premiaţi, cu câte 5.000 lei: Adina Diaconu şi Petre Arnăutu, de la CSM Slatina.
De asemenea, cu suma de 4.000 lei, a fost premiaţi: Irina Ciobanu şi Mihaela Roxana Dospina, de la CSM Slatina.
Cu 25.00 lei: Mihai Răzvan Băţăgui şi Ionel Zdurcea, de la CSS Caracal – sportiv şi antrenor, pentru performanţa de kaiac-canoe. Dar şi sportivii Daniel Mihai Robert Budin, Marius Florin Şerban şi antrenorul Andrei Marian Daniel Bărbuţi, de la CSM Slatina.
Cu 2.000 lei: Pavel Nichituş, câştigător al locului al II-lea la campionatele balcanice de atletism.
Premii în valoare de 1.500 lei, pentru fiecare în parte: box – Alexandra Anamaria Gheorghe, Maria Cristina Zorlescu, Lenuţa Camelia Fieraru și antrenorilor Constantin Gălbenuşe şi Elena Luminiţa Turcin, de la CSM Slatina; tenis de masă – Daniela Nicoleta Bărzoi şi antrenoarea Gabriela Cuţudi, de la CSM Slatina, Andreea Huduşan şi antrenoarea Felicia Coneschi, de la CSS Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.