Acasă Actualitate Ziua Naţională a României, sărbătorită la Şerbăneşti!

Ziua Naţională a României, sărbătorită la Şerbăneşti!

169

Un 1 Decembrie organizat în cel mai românesc stil cu putinţă. Primăria şi Consiliul Local al comunei Şerbăneşti, în frunte cu organizatorii evenimentului, primarul Titi Peligrad şi administratorul public, Mugurel Breoi, le-au oferit fiilor Şerbăneştiului un spectacol unic prin sentimentul de patriotism. Căminul Cultural al comunei a devenit neîncăpător, preţ de trei ore, cât a durat aniversarea a 99 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri.

„De Ziua Naţională a României, vă transmit urările mele de bine, sănătate, prosperitate şi pace. 1 Decembrie să fie un motiv de a ne aminti zilnic să fim mândri că suntem români. La mulţi ani, dragi concetăţeni!”, a fost mesajul primarului Titi Peligrad.

Elevii Şcolii Generale „Dumitru Popovici” din Şerbăneşti, au dat startul evenimentului, prin intonarea imnului de stat şi poezii patriotice. Spectacolul a fost presărat cu dansuri populare din partea Ansamblului „Poarta Olteniei” GAL Ghimpeţeni, de momente muzicale, oferite de tineri interpreţi de muzică populară. Evenimentul s-a încheiat tot cu muzică populară şi cu muzică uşoară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.