Acasă Actualitate Poliţia în acţiune!

Poliţia în acţiune!

157

Polițiștii au depistat, în trafic, un tânăr la volanul unui autoturism, fără a avea permis de conducere
Ieri, 22 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Drăgăneşti Olt, în timp ce desfășurau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au depistat pe raza orașului, un bărbat, de 49 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Amenzi în valoare de 3.000 de lei, aplicate de polițiști pentru săvârșirea de contravenții la regimul silvic
În aceeași zi, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteană, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite din domeniul silvic, au depistat pe raza localității 3 bărbați, toţi din comuna Ipoteşti, care tăiaseră, fără drept, cantitatea de 2,59 mc. material lemnos, de diferite esenţe(salcâm, plop, dud). La săvârșirea faptei, aceștia au utilizat trei drujbe.  Polițiștii au sancționat contravențional cei trei bărbați, cu amendă în valoare de 1.000 lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice.
Totodată, cantitatea de 2,59 mc. material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Ocolului Silvic Drăgăneşti Olt, iar cele 3 drujbe au fost depuse la Camera de Corpuri Delicte a Poliţiei municipiului Slatina.

Conform comunicatului de presă al IPJ Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.