Acasă Actualitate L-au pârât! Carne în dubă!

L-au pârât! Carne în dubă!

320
      Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Potcoava, împreună cu polițiști de investigare a criminalității economice au confiscat aproximativ o tonă de carne destinată comercializării..
La data de 08 noiembrie a.c., polițiștii olteni au acționat pe raza comunei Corbu, depistând un bărbat, de 40 ani, din orașul Potcoava, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 14 carcase de oi și viței, fără a poseda documente de proveniență, cu scopul de a le vinde în municipiul București.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, cantitatea de 985 kg a fost confiscată, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, și predată unei unități specializate, în vederea distrugerii.
Polițiștii continuă să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite…
Articolul precedentITM Olt – „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”
Articolul următorION PĂTRAȘCU: „Se poate vorbi de un eşec al capitalismului românesc. Este greu să nominalizez un vinovat sau altul, vinovată este întreaga clasă politică, indiferent de culoare (…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here