Acasă Actualitate PNL Slatina. Proiecte de viitor

PNL Slatina. Proiecte de viitor

472

Preşediinţii organizaţiilor din PNL Slatina, în frunte cu liderul organizaţiei municipale, au susţinut o conferinţă de presă marţi, 31 octombrie 2017, la sediul PNL Olt. Preşedintele PNL Slatina, Sorin Ţîrcomnicu a venit cu ştirea zilei în cadrul conferinţei: are în intenţie să candideze la alegerile locale din 2020, pentru funcţia de primar. Tot acesta a mai spus că va susţine candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL Olt, în cadrul Conferinţei Judeţene, care va avea loc pe 17 noiembrie 2017. Indiferent cine va fi acela. Însă, dacă vor fi mai mulţi?…
Preşedintele Organizaţei Personelor Vârstnice, Ştefan Văduva a prezentat un proiect personal, referitor la sensurile unice de pe Cornişei, Primăverii şi Libertăţii. Acesta spune că oclolirea oraşului nu face altceva decât să pună stresul şoferilor la încercare. Văduva îşi doreşte desfiinţarea sensurilor unice de pe străzile amintite.
Organizaţia Femeilor Liberale Slatina, condusă de Elena Iotu, îşi propune să facă rosturi de fonduri, fie de la primărie, fie de la sponsori, pentru produse de igienă în şcoli. În învăţământul preşcolar, aceste produse sunt achiziţionate de părinţi.
Dragoş Popa, noul preşedinte al TNL Slatina, care a adus 20 de tineri în partid, reuşind astfel să mărească echipa de tineri de la Slatina, îşi propune o echipă unită şi puternică.

În curs de actualiazare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.