Acasă Actualitate VIDEO!!! Scene de groază la un meci de fotbal din Liga a...

VIDEO!!! Scene de groază la un meci de fotbal din Liga a 5-a. În Olt!

726
       Pornind de la o relatare, făcută de un martor ocular, ceea ce se întâmplă în fotbalul oltean, în ligile inferioare, depășește orice etică a sportului. Mai exact, e vorba de partida dintre Sporting Milcov și Oltul Slătioara. Un meci fără miză, disputat sâmbătă, 28 octombrie 2017, încheiat cu scorul de 1-5…
Și, totuși: „La scorul de 3-1, pentru oaspeti, gazdele care erau si organizatorul meciului au intrat pe teren si au batut arbitrul de tusa, un copil… Ionut Voicu!! Efectiv priveam siderat ce se întâmplă, până m-am dezmeticit și am intervenit ca să-l lase în pace!!! Nu pot să cred că se poate omologa un teren plin de mizerie, fără garduri, fără oameni de ordine, fără nimic!!!”, este relatarea unui martor ocular, care a văzut pe viu ce s-a întâmplat sâmbătă, la Milcov.
Din păcate, cei care răspund de fotbalul județean sunt de multă vreme depășiți de astfel de situații întâlnite și prin alte părți ale județului. Tocmai de aceea, ne întrebăm și noi dască: E nevoie ca un cetățen turbulent să sară cu cuțitul la adversar sau la arbitrii pentru ca cineva să facă ceea ce trebuie?

* VOM REVENI CU DETALII PE SEAMA ACESTUI INCIDENT GRAV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.