Acasă Politic Paul Stănescu, vicepremierul României, prima conferinţă. Acasă, la Olt

Paul Stănescu, vicepremierul României, prima conferinţă. Acasă, la Olt

188

Dacă aţii se bat ca prima conferinţă, într-o nouă postură, să aibă loc la Bucureşti, unde sunt prezente toate trusturile de presă, Paul Stănescu, viceprim-ministrul României, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a susţinut prima sa conferinţă, în noua dublă calitate, în sediul PSD Olt, la Slatina, alături de preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu şi primarul municipiului Slatina, Emil Moț,.

Senatorul, care astăzi este membru al Cabinetului Tudose, a motivat prezenţa sa la Slatina şi de a susţinut prima conferinţă aici şi nu la sediul ministerului: „Am ales să vin pentru prima dată la Olt, pentru că sunt oltean și nu voi uita niciodată de unde am plecat!”
Acesta a mai spus că îşi cunoaşte fişa postului foarte bine şi că priorităţile sale ţin de dezvoltarea administraţiei publice şi de atragerea de fonduri europene. De asemenea, referitor la administraţia publică, acesta a spus că, în curând, se va afla, pe masa guvernului, un nou proiect de modernizare a Legii Adnimistraţiei Publice, care va stabili clar atribuţiile fiecărei instituţii publice şi ale prefectului.
„Personal, nu mi-am dorit această funcție. Nu mi-am dorit să fiu ministru și vicepremier, dar aceasta a fost decizia partidului. După cum știți, eu sunt un om de echipă, iar după discuțiile cu colegii mei, am acceptat și acest lucru. Sunt convins că nu e o muncă ușoară!”, a spus Paul Stănescu.

Ministrul Dezvoltării a dat asigurări că drumul expres Piteşti-Slatina-Craiova şi centurile ocolitoare ale Balşului şi Slatinei se vor realiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.