Acasă Politic Liviu Voiculescu, stabilitate pentru PNL Olt

Liviu Voiculescu, stabilitate pentru PNL Olt

337

Stabilitatea în PNL Olt şi în toate organizaţiile din judeţ este ceea ce şi-a propus preşedintele interimar al PNL Olt, Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea. Acesta a susţinut marţi, 24 octombrie a.c., prima conferinţă de presă din postura de preşedinte interimar. În cadrul conferinţei de presă, care a debutat cu un moment de reculegere în memoria preşedintelui Ion Costel Moisescu, Voiculescu a declarat că, în termen de 10 zile de la vacantarea postului de preşedinte, Biroul Politic Judeţean alege, prin vot secret, ca unul dintre cei doi prim-vicepreşedinţi să îndeplinească atribuţiile de preşedinte interimar până la organizarea alegerilor, iar data alegerilor se va stabili de către Biroul Politic Naţional.

Candidat la preşedinţia PNL Olt
Voiculescu şi-a anunţat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PNL Olt, loc rămas liber după decesul preşedintelui ales Costel Moisescu. Acesta a mai spus că va avea o întrevedere cu mai marii partidului pentru stabilirea datei alegerilor interne, pe care le vrea cât mai repede:
„O să am discuţii cu conducerea centrală a partidului să stabilească data alegerilor, cât mai curând, deoarece toţi membrii PNL Olt îşi doresc stabilitate şi nu vrem să stăm într-o situaţie de incertitudine şi de interimat. În următoarea perioadă o să iau legătura şi cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a stabili împreună direcţiile de urmat. Voi candida la preşedinţia filialei Olt a PNL. Simt că am o datorie morală faţă de cel care a fost Costel Moisescu şi, după cum s-a văzut şi la votul de joia trecută din Biroul Politic Judeţean (BPJ), am şi susţinerea colegilor din partid. Este libertatea oricărui membru PNL să se înscrie, va fi timp suficient, şi să candideze la această funcţie. Orice membru este binevenit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.