Acasă Actualitate În atenția ANAF! Varujan Vosganian, evaziune fiscală la Slatina!

În atenția ANAF! Varujan Vosganian, evaziune fiscală la Slatina!

685

         Luni, 9 octombrie 2017, la Slatina a avut loc un eveniment cultural: deputatul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE și-a lansat volumul „Copiii războiului”.

Evenimentul a fost găzduit de Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, acolo unde demnitarul, fost ministru, protejat de imunitatea parlamentară într-o anchetă a DNA, a descris lucrarea sa în termeni specifici unui scriitor care spune lucruri bune despre ceea ce realizează. Evenimentul literar a fost prezentat în consecință de Ziarul de OLT…
Însă, un alt aspect trebuie consemnat! Deputatul a săvârșit, în văzul lumii, în prezența unor demnitari centrali și locali, evaziune fiscală la drumul mare: vânzarea volumelor, supravegheată îndeaproape de inimosul colonel în rezervă Gheorghe Udrescu, activist de frunte în ALDE Olt, s-a făcut prin încălcarea legii. Nimeni din cei care au achiziționat volumul nu a primit bon fiscal. Pot depune mărturie în acest fel, dacă ANAF va dispune o sesizare din oficiu, nume precum: Ioan Ciugulea, Cristian Bircea, Mihai Niță, Teiu Păunescu, Ileana Ghiță, Radu Ioniță, Dan Stana și lista e lungă… Pot subscrie și depune mărturie în consecință și jurnaliștii locali prezenți la eveniment.
Varujan Vosganian este cel care a ridicat în spațiul public, în urmă cu câteva zile, evaziunea fiscală pe care o face gospodarul ce-și crește în curte o găină ouătoare, un porc de Crăciun și cele necesare traiului de subzistență, într-o țară unde guvernul vrea bani de la popor pentru pensii speciale și privilegii acordate parlamentarilor.
Așteptăm cu încredere ancheta specifică a ANAF!!!
N.A. Faceți un calcul simplu și căutați pe google: câte lansări de carte a avut în ultima perioadă Varujan Vosganian și câți bani a scos din vânzarea volumelor: „Cartea șoaptelor” – 40 de lei și „Copiii războiului” – 30 de lei! De banii ăștia, câte ouă și câte găini furate în fiecare județ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.