Acasă Actualitate Pădurea Sarului. Pădurea morții!

Pădurea Sarului. Pădurea morții!

3153
Încă o tragedie la Pădurea Sarului. Pe Drumul European care străbate sudul României și leagă Oltenia de Muntenia, dar și Slatina de Balș.

Vineri, 11 august 2017, o tânără din Izvoarele, 27 de ani, gravidă în luna a 7-a, neatentă, a ieșit pe contrasens în timp ce un autocamion se deplasa pe direcția opusă. Impactul violent dintre turismul condus de femeie și mastodont nu i-a dat acesteia nicio șansă. Din păcate, cei de la descarcerare au scos dintre fiarele contorsionate un corp neînsuflețit în loc de un om care avea toată viața înainte…
De la începutul anului până acum, în zona respectivă de drum, s-au înregistrat opt decese în urma accidentelor rutiere. Un deces pe lună! În condițiile în care acolo, la Pădurea Sarului, nu se desfășoară operațiuni militare, acțiuni teroriste sau orice altceva care să producă victime în masă.
Asta e România, unde se plătesc taxe de drum, iar guvernul e pe cale să pună o nouă acciză la carburant. Cât privește soluțiile locale, nicio lumină la orizont. Oltul puternic e prea mare ca să vadă tragediile de lână noi. Mai e puțin și vine septembrie. Ploi, ceață, condiții tocmai prielnice pentr a fi depășită media deceselor de la Saru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.