Acasă Administrație RUPIAH versus DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA. Scandalos!

RUPIAH versus DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA. Scandalos!

874

Slatina se schimbă, iar realitatea nu o poate contesta nimeni. Modul de administrare al orașului e altul decât a fost până mai ieri. Un cor de nemulțumiți ridică deasupra scenei aria mesajului agresiv, legat de unele aspecte edilitare care astăzi nu mai sunt așa cum au fost altădată…

E o poveste prea lungă pentru a putea fi acum descrisă. Cel mai probabil, multe aspecte sunt pe cale să apară în rechizitoriu, întocmite de organul responsabil. Până atunci, cei care astăzi au ceva de zis (uneori și punctual, pe bună dreptate) ar trebui să știe că toate florile din Slatina, amplasate în zona spațiului public, au costat 360 de lei (trei sute șaizeci de lei). Nu există posibilitate de comparare cu ce se întâmpla înainte de transferul administrării întreținerii spațiului public de la Rupiah la Dezvoltare Urbană. De la privat 100% la societate capitalizată prin Consiliul Local Slatina.
Și dacă mai punem la socoteală și fapul că semințele de flori care au costat în primăvară acei 360 de lei sunt achiziționate cu o resursă externă, asta e de-a dreptul scandalos! Unde sunt facturile de altă dată? Este o întrebare pe care pot să și-o pună și cei care sunt nemulțumiți.. (uneori și punctual, pe bună dreptate)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.