Acasă Administrație S-a închis Plaja Olt! Urmează Marea Neagră?

S-a închis Plaja Olt! Urmează Marea Neagră?

811

Anunţ important pentru Slătineni, şi nunumai. Plaja din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt” s-a închis! Locul de agerment a fost închis pentru două zile, de marţi, 27 iunie şi miercuri, 28 iunie a.c., cât durează procedurile curăţenie în astfel de speţă.

Curăţenia este necesară, însă şi bălăceala, pe asemenea temeperaturi caniculare, este la fel de necesară. Explicația dată de unul dintre directorii complexului, oferită postului local de televiziune, nu este sustenabilă: activitățile de curățenie se pot încadra, mai degrabă, în zona de întreținere, iar pentru asta nu ar fi nevoie să închizi toată șandramaua. Ce ar fi ca mâine, Apele Române Dobrogea să dispună închiderea litoralului Mării Negre pentru două zile. Să se facă curățenie, cum zice Mihaela Stana…

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua!
    Va aduc la cunostinta un caz groaznic la Slatina , jud Olt cum doar in Romania exista!
    La Slatina domina inca japca si hotia! In fruntea Clubului Sportiv Municipal este pus Director Ilie Catalin Dorel nimic neobisnuit doar ca este finu Primarului Emil Mot care are in proprietate piscina din com Valea Mare sat Recea! Ce realizari a adus in 6 luni de la investire? A reusit inchiderea piscinei de care se bucurau toti Slatineni si gata! Faptul ca este incompatibil cu functia nu deranjaza pe nimeni , dar cand sabotezi cu buna intentie si inchizi Plaja Olt cea mai mare din Slatina meriti sa intri la puscarie domnule Director! Va rog sa ne ajutati cu un reportaj pe tema aceasta poate se vor sesiza si institutiile statului care dorm !!! ANI si DNA !!!
    Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.