Acasă Actualitate DOMNILOR DIN STAFUL PSD, DORIŢI SĂ CÂŞTIGAŢI ÎMPREUNĂ, SAU SĂ PIERDEŢI FIECARE?

DOMNILOR DIN STAFUL PSD, DORIŢI SĂ CÂŞTIGAŢI ÎMPREUNĂ, SAU SĂ PIERDEŢI FIECARE?

114

Cu mulţi ani în urmă – 1991 – 1993 – doi oameni de afaceri, aveau o firmă în Slatina, pe producţie – turnare piese auto – firmă de mare succes, care aproape stârnise invidie printre alţi oameni de afaceri – a nu se interpreta „afacerişti”, căci este cu totul altceva – ai urbei. Cum însă succesul firmei creştea necontenit, creşteau şi orgoliile personale, mai ales ale soţiilor celor doi prosperi asociaţi, aşa că începură certuri între ei.
Fiindu-mi prieteni, apelară la sfatul meu, fiecare susținându-și punctele de vedere, cu atât mai mult, cu cât erau mai tineri și îi ajutasem cândva pe amândoi. După ce i-am ascultat, i-am întrebat:
„ – Voi vreți să cîștigați împreună – ca până acum – sau să pierdeți fiecare? Dacă sunteți de acord cu prima variantă, vă invit mâine pe la mine – la garaj – la un pahar de „vorbă”, până când doriți… Vom șterge, însă, cu buretele, tot trecutul și de poimâine treceți împreună la treabă ca în vremurile bune!”
Nu au dat curs invitației mele, s-au dat reciproc în judecată și, inevitabil, firma a dat faliment.

Nu sunt afiliat politic, dar constat că PSD a câștigat detașat alegerile, programul de guvernare mergea bine, când, ca din senin, au apărut orgoliile, la nivel înalt, și consecințele se văd… Din războiul fratricid apărut, PSD conta PSD, vor pierde toți, și odată cu ei și țara, căci singurul bun al ROMÂNIEI, la ora actuală, era STABILITATEA, fapt extrem de apreciat în Uniunea Europeană, NATO, SUA etc.
Poate că este momentul ca toți factorii decidenți – la nivel național – să lase orgoliile, să se așeze la masa negocierii – PSD cu PSD – pe principiul „cele rele să se spele, cele bune să se adune”, și să lucreze împreună pentru binele partidului și mai ales pentru țară.
Este lucru mare, să știi că nu știi, așa că nu pot da eu soluții concrete, dar este cert că vor avea succes numai împreună. Altfel, acest război fratricid va fi din ce în ce mai dur și de mai lungă durată, cu consecințe inimaginabile și pentru cel mai mare partid și pentru ROMÂNIA.

În încheiere, revin cu întrebarea:
– Domnilor decidenți – la nivel național – ai celui mai mare partid politic, doriți să câștigați împreună – ca până de curând – sau să pierdeți fiecare, și o dată cu dumneavoastră și țara?

VICTOR CONSTANTIN
Slatina, 16.VI.2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.