Acasă Actualitate CHIAR SUNT „VERRÜCKTI”?!

CHIAR SUNT „VERRÜCKTI”?!

218
Deja este prea mult! PROSTIA POLITICĂ a ajuns la „suprasaturație” și demonstrează că țara e gestionată de o „adunătură”. Ceea ce se întâmplă acum confirmă încă odată că timp de 27 de ani s-au perindat la putere personaje secundare, dubioase, lideri care n-au făcut nimic pentru țară…

Se amplifică în aceste zile tot felul de „SFORĂRII” pentru a se „recontura” găștile care să facă noi jocuri pe scena politică. Asistăm cum politicienii de diferite „culori” se adună, vorbesc, care mai de care, dau din coate în adevărate aprige și crâncene bătălii politice deasupra cărora planează, de fapt, permanente AFACERI, faceri și desfaceri de alianțe și „găști” care să „controleze” instituțiile statului.
Iată de ce AZI țara a ajuns într-un „HAL” nedemocratic și păgubos și este amenințată să se „scufunde” într-un HAOS TOTAL. Sunt multe „componente” ale DISTRUGERII NAȚIONALE, dar din respect pentru cititori am să mă limitez doar la a schița cum arată „HARTA ECONOMICĂ” a ROMÂNIEI și cine sunt NOII STĂPÂNI.

Cei 27 de ani de DEMOCRAȚIE au constituit, de fapt, „TERENUL FERTIL” prin care tot felul de TICĂLOȘI au „vândut” țara, încât economia românească, în proporție de 90% „a trecut” în mâna unor giganți transmaționali.
După al doilea război mondial, când deși sistemul economic românesc era în ruine, încercările transnaționale de jaf, în cele din urmă au eșuat, căci autoritățile de la BUCUREȘTI au refăcut țara cu eforturile interne. Au blocat, de asemenea, orice amestec străin păgubos, mergând până la anularea acordului cu F.M.I. și cel al clauzei națiunii celei mai favorizate.
Ei, bine, AZI, HARTA ROMÂNEASCĂ ECONOMICĂ este controlată de „STĂPÂNI STRĂINI” transnaționali ce au cuplat țara noastră la afacerile lor profitabile, astfel:

– O.M.V, cu vânzări anuale de 19 miliarde de EURO și cu 22.500 de angajați;
– ARCELOR MITTAL, cu vânzări de 57 miliarde dolari și fabrici în 19 țări;
– RENAULT, cu 120.000 de angajați în 36 de țări și venituri anuale de 45 miliarde EURO;
– CARREFOUR, cu 11.935 magazine în 30 de țări, cu 360.000 de angajați și venituri de peste 4,6 miliarde EURO;
– ORANGE, cu o cifră de afaceri de 41 miliarde EURO, 34 de milioane de clienți în 13 țări;
– COCA-COLA HBC, companie LUXEMBURGHEZO-americană-engleză, cu sediul în ELVEȚIA, cu 56 de fabrici în 28 de țări cu vânzări de 6,5 miliarde dolari și venituri de 2,3 miliarde;
– DELOITTE, cu o cifră de afaceri de 36,8 miliarde dolari în 150 de țări;
– ERNST YOUNG, cu venituri de 30 miliarde dolari, 231.000 de angajați în 150 de țări.

EFECTUL:
Dacă ROMÂNIA, în 1990 avea peste două miliarde de dolari credite acordate în diferite state ale lumii, AZI are o datorie externă de aproximativ 100 miliarde EURO, în timp ce P.I.B-ul nostru este de doar 194 miliarde dolari.
În plus, dacă adăugăm așa-zisul „DOMENIU AL RETROCEDĂRILOR”, prin „jungla legislativă” și tâlhăriile fără seamăn și „fără număr”, completăm tabloul mega-operațiunii de jefuire a ROMÂNIEI.

„TABLOUL” de mai sus demonstrează că autoritățile naționale au „contribuit” din plin la ceea ce AZI se încearcă pe scară planetară. „NOUA ORDINE MONDIALĂ” ca un CONCEPT în desfășurare ce are ca „scopuri”:
– debilitatea statelor până la desființare;
– desființarea granițelor statale;
– atenuarea până la dispariție a sentimentului național;
– uniformizarea legislației;
– uniformizarea culturii;
– instituirea unui tip de autoritate mondială (apropo de acest „principiu”: am înțeles de ce POLONIA nu-și agrează conaționalul DONALD TUSK, președintele consiliului EUROPEAN după ce acesta a declarat «să renunțăm la egoismul național» sau «trebuie să fie foarte clar că dezintegrarea U.E. nu va duce la nicio restaurare mitică și totală a suveranității țărilor sale membre».

Ori, și la noi, cooptarea unor INDIVIZI STRĂINI în diferite posturi, așa ziși CONSILIERI, a condus ca aceștia să influențeze, uneori, adoptarea unor decizii care să afecteze suveranitatea și independența.
În sfârșit, DESTUL! Cine ar trebui să înțeleagă, s-o facă urgent, căci altfel de ce n-aș crede că UNII din cei implicați în acest „război româno-român”, din ambele tabere, păgubindu-și țara, au renunțat la orice VOCAȚIE NAȚIONALĂ servind interese antiromânești?!

Profesor,
ION PĂTRAȘCU
Slatina – Olt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.