Acasă Politic Marius Iancu, atac dur la Grindeanu!

Marius Iancu, atac dur la Grindeanu!

158

Duminică, în Parlamentul României s-a citit moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Guvernul, actualmente, după cum reise din moţiune, este format dintr-un „trinom”: Grindeanu-Ponta-Jianu. Acest guvern este aspru criticat în urma evaluării făcute în interiorul PSD. Şi deputatul Marius Iancu este de părere cea mai bună soluţie, pentru evitarea unei crize politice, era ca Sorin Grindeanu să-şi dea demisia. Lucru care nu s-a întâmplat. PSD, prin vocea aleşilor din partea acestei formaţiuni politice, îşi doreşte aplicarea programului de guvernare. Astfel de crize nu fac altceva decât să întârzie aplicarea lui.
„Pentru noi, votul de încredere al românilor este ceea ce contează și de aceea PSD este singurul partid din România care a făcut evaluarea unui guvern mandatat să pună în aplicare Programul de Guvernare votat de români, în decembrie 2016. Dacă nu ai reușit și partidul ți-a retras sprijinul, fie că ești premier, ministru, ești numit politic și trebuie sa ai onoare și să demisionezi. PSD nu trebuie să piardă încrederea românilor pentru că un premier nu vrea sau nu poate continue Programul de Guvernare”, spune Marius Iancu.

Acesta mai citează, într-o postare pe pagina sa de socializare, şi întrebările din moţiunea de cenzură citită duminică, 18 iunie, în plenul reunit al Parlamentului:
„Moțiunea de cenzura citită, astăzi, în Parlamentul României este răspunsul la cinci întrebări.
1. Este «guvernul» Ponta- Grindeanu- Jianu Guvernul legitim investit în Parlamentul României în 4 ianuarie 2017? 2. Este capabil acest «guvern» să pună în aplicare Programul de Guvernare aprobat de Parlament? 3. Există susținere în Parlamentul României pentru acest «guvern»? 4. Este constituțional «guvernul» Ponta – Grindeanu- Jianu? 5. Reprezintă «guvernul» Ponta – Grindeanu- Jianu votul dat de cetățenii României la alegerile din decembrie 2016? Răspunsul pe care oricare dintre noi l-am dat este, evident, NU. Cei trei politicieni prinși în beția puterii și a răzbunării au uitat că aici nu este vorba despre ei, ci despre români și România.”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.