Acasă Administrație ÎN SFÂRȘIT, LA SLATINA…

ÎN SFÂRȘIT, LA SLATINA…

732

Chiar dacă Primăria Slatina nu are structură de comunicare, slătinenii știu, în mare parte, că asaltul ierburilor crescute haotic, în zonele verzi și nu numai, are o explicație: rezilierea contractului cu fostul prestator Rupiah (scump și foarte scump pentru serviciile sale) și înființarea unei structuri proprii.

Până la punerea în funcțiune a noului serviciu, pe ici, pe colo, a fost cum nu ar trebui să fie. Așa se face că, pe cale de consecință, după ce au început să tundă iarba din oraș, luni – 22 mai, dimineața, pe strada Tunari, gardul de beton al Unității Militare, asaltat de vegetație sălbatică, era curățit și scos la suprafață. La fața locului, prezent, în persoană și direct implicat, Florin Dumitrescu – directorul serviciului de resort nou înființat în cadrul Primăriei Slatina.
Acțiunile similare trebuie să continue și e posibil să se întâmple asta, cu multă viteză și cu doza suplimentară de responsabilitate. Cum ar zice Hagi: „Să fie bine, ca să nu fie rău!”
Poate, între timp, într-o zi care va fi, și hingerii serviciului propriu din cadrul municipalității slătinene vor face mai mult decât fac până acum. Tot în aceeași zonă (prin piața gării și pe la Unitatea Militară) unde e mai sigur să circuli cu mașina decât pe jos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.