Acasă Actualitate MIHAI NIȚĂ – dezvăluiri incendiare din interiorul PNL OLT!

MIHAI NIȚĂ – dezvăluiri incendiare din interiorul PNL OLT!

278
Președintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niță, face dezvăluiri despre foaia de parcurs a Partidului Național Liberal, filiala de la Olt…

Mai precis, invitat marți seara la emisiunea „De la stânga la dreapta”, la OLT TV, deputatul Mihai Niță anunță următoarea lovitură pregătită de ALDE OLT. Mai precis, acesta admite posibilitatea unor discuții avansate cu primarul comunei Studina, Marian Vasile, pentru a-l convinge să se alăture ALDE. Asta, în cazul în care, tot potrivit celor declarate de Niță, Marian Vasile nu va candida pentru funcția de președinte al PNL Olt.
Ar fi al doilea primar liberal, după cel de la Leleasca, aflat, la rându-i, într-o apropiere de convingerile și idealurile Alianței Liberalilor Democrați. În ultimul caz, câștigători sunt locuitorii comunei Leleasca, unde multe din proiectele localității sunt acum reevaluate pe lista de priorități a guvernanților care decid cine primește și cine nu primește bani pe OUG 28/2013, cadru legal prin care sunt finanțate investițiile din mediul rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.