Acasă Politic PNL Olt a murit! Joi, seara! Cadavrul, lăsat moștenire…

PNL Olt a murit! Joi, seara! Cadavrul, lăsat moștenire…

956

Nu e de ajuns eșecul de la alegerile din 11 decembrie 2016. Mortul trebuie plimbat prin sat. Așa e tradiția la români, iar la PNL Olt practicile se respectă…

Ședința de joi, 19 ianuarie 2017, confirmă, încă odată, că românii (liberalii) respectă cu sfințenie obiceiurile din bătrâni. Înregistrarea ședinței de joi seara, plecată, pe surse, în partidul unde întâlnirile au loc cu ușa închisă și cu jaluzelele trase, arată că Gigel Știrbu nu a înțeles nimic din jocul democratic și din modul cum ar trebui să se facă politică pentru a-i convinge pe oameni să te urmeze. Să creadă în valorile pe care  le promovezi și care trebuie să fie alternativă la opresiunea pe care a început stânga guvernamentală să o exercite, determinându-i pe români, iată, să iasă în stradă și să protesteze.
Într-un mod arbitrar, personal, Știrbu a clamat că se retrage, și, cu de la sine putere, lasă moștenire Organizația PNL Olt lui Costel Moisescu. Exact celui pe care l-a privat de dreptul de a fi ceea ce i se cuvenea: deputat în Parlamentul României.

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns, dar, din păcate, adevărul este aici și nu în altă parte. Să nu înțeleagă Știrbu că un partid nu e un sac de cartofi,  pe care-l pui în brațe altcuiva? Sau, pur și simplu, întotdeauna, acesta a văzut Organizația PNL de la Olt, cea care i-a dat trei mandate de deputat și onoarea de a fi Ministru al Culturii, ca pe un bun propriu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.