Acasă Actualitate ROMÂNIA, SUB PERICOLUL GLOBALIZĂRII

ROMÂNIA, SUB PERICOLUL GLOBALIZĂRII

152

„POLITICA MARE”, deşi nedeclarată, a „zilelor noastre” este să clădească IMPERIUL GLOBAL. Ea este dirijată de un „grup de elită”, care utilizează, în primul rând organizațiile financiare internaţionale pentru a crea spre a impune condiţii de aservire a naţiunilor. În „SPATE” există o CORPORATOCRAŢIE care se află în fruntea celor mai mari corporaţii, guverne şi bănci.

ISTORIA ULTIMILOR ANI pentru ROMÂNIA demonstrează că ea nu constituie o excepţie în acest PROGRAM DIABOLIC, ci dimpotrivă, alături de alte state din Estul EUROPEI, a fost integrată acestui program. În consecinţă, ea este disputată la „MARILE PUTERI”, încât AZI nu putem vorbi nici decum de o autonomie reală. Chiar dacă AZI MOSCOVA  a fost înlocuită cu BRUXELLES-ul sau alte mari capitale, tot mai abitir directivele „transmise” sunt executate cu sârg de BUCUREŞTI.
Între timp, însă, după criza financiară din 2012, a început să apară EUROSCEPTICISMUL, încât visul european a început a se evapora. Pe acest fond, Ungaria şi Polonia, poate şi BULGARIA, au reuşit să se salveze promovând o politică proprie, ştiind să penduleze între RUSIA ŞI SUA. În schimb, ROMÂNIA a rămas în stadiul de colonie şi nu vrea să supere nici BRUXELLES-ul, nici WASHINGTON-ul.

Ca atare, AZI, răspundem la trei comenzi:
Să credeţi ce spunem NOI, să faceţi ce vă spunem NOI şi să nu gândiţi SINGURI, a căror origine se află în „Religia” inventată de SŐROS şi „apostolii” săi întâlniți în mai fiecare ţară.
În ROMÂNIA noastră, nu există o elită reală, ci o clasă politică ce se „raportează” la „mila” marilor puteri, încât la noi, spre deosebire de alții, nu se poate critica o mare putere de teama „pedepsei”. Astăzi, o parte din EUROPA de EST s-a „trezit” în timp ce ROMÂNIA rămâne mereu în afara „TIMPULUI”. Asta pentru că în strădania lor de a construi un imperiu global, în principal guvernele, prin instituțiile financiare și politicile FMI, și ale BĂNCII MONDIALE, au impus în ROMÂNIA „elemente-cheie” cu un puternic impact negativ asupra națiunii. Între acestea, două – AUSTERITATEA și MARILE PRIVATIZĂRI ONEROASE, au „favorizat” un HAOS de nedescris.

REZULTATUL a fost o EXPLOZIE a tuturor prețurilor și costurilor vieții, acapararea stabilimentelor economice, începând cu cele STRATEGICE de către MAGNAȚII STRĂINI și AUTOHTONI „APĂRUȚI” și scăderea brutală a nivelului de trai în toate segmentele sale dureroase de la șomaj la „lipsa” de venituri necesare existenței.
Așa se face că ROMÂNIA de AZI este o țară cu niște SUPERBOGAȚI comparabili cu cei mai bogați indivizi din lume, pe de o parte, iar pe de alta, cu un nivel de trai, al celor mulți, MIZER. Într-o asemenea stare, ROMÂNIEI îi este imposibil să se opună turbulențelor și crizelor „fabricate” care constituie regula impusă de cei PUTERNICI pentru a facilita un singur scop: guvernarea globală ca un ștreang ce se strânge tot mai mult în jurul gâtului „omenirii slabe” și „CELOR SERVILI”.

În acest „INCIDENT”, provocat de cei PUTERNICI cu „colaborare internă”, se înscrie, cred, și ÎMPRUMUTUL CONTRACTAT în 2009, apărut recent pe tapetul ticăloșiei și al cărui efect înseamnă „jefuirea”economică, financiar-fiscală și bancară a țării noastre.
La o analiză atentă constatăm că în procesul de ordonare a unei guvernări globale, de deasupra, ROMÂNIA devine tot mai „SUPRAVEGHEATĂ”. Nu întâmplător vedem cum companiile străine provoacă mari pagube în economia românească, prăbușesc intenționat moneda națională, ne „controlează” prin autoritatea politică și legislativă a Uniunii Europene sau de peste OCEAN, ne împing spre „RĂU” prin mijloace monetare și economice dispuse fie de F.M.I, BANCA MONDIALĂ sau COMISIA EUROPEANĂ.
ROMÂNIA a fost pusă în situația de a nu mai putea „să se exprime” sau să conteste tot ce i se impune din AFARĂ de către structurile SUPRASTATALE ce ne controlează la modul ABSOLUT.

ion_patrascuDeși îmi pare rău, trebuie să recunoaștem că ROMÂNIA a devenit o „ȚARĂ ALINIATĂ” într-o nouă sferă de influență, dirijată de la multe mii de kilometri. Tocmai din acest considerent, mă tem că ne îndreptăm către o VREME FOARTE ÎNTUNECATĂ, care în loc să ne LUMINEZE, ne va SUPUNE onor „planuri mârșave” care nu întâmplător se răspândesc cu o insistență amenințătoare la adresa statului unitar.

Cei care ne conduceți, e timpul să puneți capăt acestor planuri mârșave, până nu e PREA TÂRZIU!

PROF.
ION PĂTRAȘCU
SLATINA – OLT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.