Acasă Cultură Chinezii, la Slatina. Expoziţie foto inedită, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din...

Chinezii, la Slatina. Expoziţie foto inedită, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

197

Joi, 27 octombrie a.c., la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, a avut loc expoziţia „Terra Color”, cu fotografii realizate de artişti fotografi din China. Elevii slătineni au fost captivaţi de tehnica fotografică din ţara asiatică.

Tema principală a acestei expoziţii este, după cum se vede viaţa şi peisajul chinez. Este o expoziţie reprezentativă a unor artişti fotografi din China. Au fost peste 100 de lucrări din care am ales să expunem aprximativ 70 de lucrări. Această expoziţie a fost expusă şi la Galaţi , acum se află la Slatina. Este patronată de Ministerul Culturii şi Asociaţia Artiştilor Fotografi din România. Expoziţia este parte a unui proiect care se află la a IV-a ediţie, este vorba de un festival al fotografiei engleze în România. Există şi un festival al fotografiei româneşti în China. Parteneriatul este realizat de Asociaţia Euro Foto Art Oradea, iar noi, la Slatina avem privilegiul să fim parteneri ai acestei asociaţii prin Clubul Foto „Alutus Slatina”, a spus Valeru Ciurea, referent în cadrul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Olt.

Fotografiile expuse în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina vor rămâne expuse timp de trei săptămâni, expoziţia fiind accesibilă tuturor iubitorilor de artă fotografică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.