Acasă Actualitate Doi răniţi, în urma unui accident. La Optași Măgura

Doi răniţi, în urma unui accident. La Optași Măgura

183

Pe DN 65, în localitatea Optași Măgura, sâmbătă, 22 octombrie a.c., s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În autoturisme se aflau șase persoane, printre care și două minore, care, la sosirea a două ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare, o autospecială SMURD pentru victime multiple și trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanța, au fost găsite în afara autoturismelor, conștiente.

Totuşi, cele două minore, una în vârstă de patru ani, cu traumatism cranio-cerebral și contuzii la membrul superior stâng și membrul inferior stâng, cealaltă, în vârstă de opt ani, cu traumatism la membrul superior stâng și mama acestora, în vârstă de 37 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic și suspiciune de fractură la membrul superior drept, au fost transportate la UPU Slatina, acolo unde a fost transportat și pasagerul din celălalt autoturism, în vârstă de 47 de ani, cu traumatism cranio-cerebral.

Șoferii autoturismelor, de 43 și 20 de ani, au suferit răni în zona capului, au fost asistați la locul intervenției și au refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.