Acasă Actualitate Ceremonie prea… formală, la Prefectura Olt. Ionuţ Cotarcea, noul subprefect al judeţului

Ceremonie prea… formală, la Prefectura Olt. Ionuţ Cotarcea, noul subprefect al judeţului

299

Zi de sfârşit de săptămână lucrătoare, vineri, 21 octombrie 2016, a fost o zi în care, la Prefectura Olt s-a făcut schimbul de subprefecţi. În şedinţa guvernului de miercuri, 19 octombrie a.c., premierul României, Dacian Cioloş a semnat eliberarea din funcţie a subprefectului Emanuel Oproiu şi numirea lui Ionuţ Cotarcea în calitate de subprefect al judeţului Olt. Ceremonia a debutat cu intonarea imnului de stat şi cu citirea, de către prefectul Silviu Neacşu, a actului prin care se dispune eliberarea lui Oproiu din funcţie şi a actului prin care este numit subprefect Cotarcea.

„Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să îndeplinesc conştiincios îndatoririle ce-mi revin în funcţia publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional şi să respect normele de conduită profesională şi civică. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, a fost jurământul depus de noul subprefect al judeţului Olt, Ionuţ Cotarcea.

Ceremonia a fost una încărcată de simplitate, iar la aceasta au fost prezenţi şefii structurilor MAI şi câţiva directori de instituţii deconcentrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.