Acasă Actualitate Primăria Slatina pregăteşte ceva

Primăria Slatina pregăteşte ceva

175

Minicipalitatea pregăteşte cea de-a treia ediţie a competiţiei sportive: „Cupa Slatinei la Înot”, care va avea loc în perioada 19-20 noiembrie a.c. Competiţia va avea loc la Bazinul Didactic de lângă sediul Loctrans, de pe strada Crişan. Înscrierile se vor face până la data de 7 noiembrie a.c.

„Scopul organizării acestui eveniment dedicat copiilor din municipiu cu vârste cuprinse între 8-17 ani constă în promovarea înotului pe plan local, verificarea nivelului de pregătire a practicanților acestui sport și formarea relațiilor prietenești între participanți. La această competiție pot participa copiii școlari din municipiu (fete și băieți) care au viza medicală efectuată la zi, precum şi sportivi ai Bazinului de Înot din municipiu, care au terminat cursurile de iniţiere. Ca și cerinţă obligatorie pentru participanți este că aceștia trebuie să prezinte la înscriere copie după certificatul de naștere/carte de identitate + adeverință medicală. Probele din cadrul concursului vor fi: înot liber – 25 metri; bras – 25 metri; spate – 25 metri; liber – 50 metri”, conform comunicatului de presă transmis de Primăria Slatina.

Pentru această competiţie, Consiliul Local a alocat suma de 20.000 lei. Câştigătorii vor fi recompensați cu diplome, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive. Toţi participanţii vor primi câte o medalie și diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi recompensați cu diplome, medalii, trofee, echipamente şi accesorii sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.