Acasă Politic AICI! Lista PSD Olt pentru alegerile parlamentare

AICI! Lista PSD Olt pentru alegerile parlamentare

1169

Dacă la liberali semnătura finală a liderilor de la centru va cântări semnificativ, la pesediști este o formalitate. Practic, Liviu Dragnea dă autonomie locală organizațiilor județene și nu impune nume și… salvatori providențiali.

La Olt, anunțul oficial privind persoanele desemnate să ocupe un loc pe liste va fi făcut săptămâna viitoare. Se știe cu siguranță numele unui viitor senator de Olt: Paul Stănescu, președintele partidului, fost președinte la Consiliul Județean. Secondat, pe un loc eligibil, cel mai probabil, de Renică Diaconescu, medic neurolog, fost deputat (PC, PNL, PSD) în mandatul 2004-2008.

palatul_parlamLa Camera Deputaților, cam patru locuri eligibile. Sunt acolo: Florin Iordache (președinte interimar al Camerei Deputaților), Dan Ciocan (președinte PSD Caracal), Alexandru Stănescu, Cătălin Rotea și Felicia Man. Fie toți trei, fie unul dintre ei va alege o altă oportunitate politică…
În rest, surprize prea puține, iar evoluția evenimentelor nu va schimba, semnificativ, nici lista PSD, nici intenția oltenilor în privința votului.

Articolul precedentCosmin Ciorei, în rândul tinerilor social-democraţi olteni
Articolul următor„35%, la parlamentare, este un scor perfect realizabil, având în vedere că şi la alegerile locale am avut un scor asemănător”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here