Acasă Administrație Sprîncenata sare în aer!

Sprîncenata sare în aer!

510

Există o comună în județul Olt, unde alegerile locale s-au desfășurat cam degeaba. Aceasta se numește Sprîncenata. Situată la granița estică a județului, vecină cu Teleormanul, această așezare este, administrativ, pe un butoi de pulbere.

După ce a funcționat vreme de trei ani cu primar interimar, urmare a decesului celui ales în 2012, problema nu a fost rezolvată nici după alegerile locale. Edilul ales a fost trimis acasă de instanța de judecată, după o problemă de incompatibilitate avută de acesta, sesizată de Agenția Națională de Integritate.
Și, problemele nu se opresc aici. Miercuri, 5 octombrie, consilierii locali ai PSD au decis să demisioneze din funcție. Ca să fie balul bâlci până la capăt. Adică, alegeri anticipate pe linie. Și pentru primari și pentru Consiliul Local. Nimeni nu spune, însă, că acestea costă. Și nu puțin. Și nu bani din buzunarul celor vinovați și mofturoși. Bani publici, proveniți de la locuitorii comunei, care plătesc taxe și impozite la primărie. Cei care sunt pe cale, la alegeri, să-i voteze exact pe cei dovediți în consecință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.