Acasă Actualitate Au înfrânt!

Au înfrânt!

112

În Consiliul Local al orașului Scornicești, frica păzește via! În ședința de joi, 29 septembrie 2016, aleșii locali din orașul de pe Plapcea au avut la mapă proiectul de hotărâre prin care se propunea concesionarea unei suprafețe de teren din incinta Școlii Chițeasca – Bircii, către un investitor privat care avea nevoie în zonă de o investiție agrotehnică, mai precis să amplaseze un cântar-basculă pentru camioanele cu cereale.

Tensiunile existente, textul legii care interzice înstrăinarea patrimoniului școlar, cât și poziția adoptată anterior ședinței de joi de Ziarul de Olt (Scornicești. Un cântar-basculă și o școală de vânzare!) i-au făcut pe consilierii din Scornicești reticenți la nevoia investitorului Barbu. Astfel, curtea școlii din Chițeasca rămâne mai departe patrimoniu public. În consecință, cu siguranță, și investitorul interesat își va găsi un alt loc unde să-și amenajeze cântarul basculă.
Acum, rămâne de văzut dacă cineva va mai fi interesat să afle cum în urmă cu ceva vreme, tot din aceeași curte a școlii a mai fost înstrăinată o altă suprafață de teren. Cei care au pretenția la sesizarea din oficiu a poliției din Scornicești, vor rămâne într-o veșnică așteptare. Aici e demult batista pe țambal…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.