Acasă Actualitate „Verde la educație pentru circulație”. Florin Cârstea, alături de cei mai mici...

„Verde la educație pentru circulație”. Florin Cârstea, alături de cei mai mici slătineni

228

Sâmbătă, 24 septembrie a.c., la Slatina, în faţa magazinului Lidl, de lângă Poliţia Rutieră Olt, micuţii slătineni au participat la lecție interactivă de circulație rutieră, în cadrul parteneriatului dintre lanţul german de supermarket-uri şi Poliţia Rutieră Română, intitulat: „Verde la educație pentru circulație”, activitate educativă, care a ajuns la a patra ediţie.

La Olt, în parcările magazinelor din localitățile Slatina, Caracal și Balș, peste 200 de copii cu vârste între 4 și 10 ani au participat la o lecție interesantă de circulație rutieră, susținută de polițiști

Educaţie rurieră, la Slatina
La ora 11:00, în acelaşi timp cu activităţile din întreaga ţară, la Slatina, mai precis în una dintre parcările celor două magazine din Slatina, şi anume, la magazinul de pe bulevardul A. I. Cuza – de lângă sediul Poliţiei Rutiere Olt, copiii erau nerăbdători să participe la activitatea gândită special pentru ei şi prezentată de personal bine pregătit. Lecţia de circulaţie a fost prezentată de comisarul-șef Florin Cârstea, care a organizat activitatea în două părţi
Prima parte a lecției de educație rutieră a fost reprezentată de secțiunea teoretică, în care cei mici au aflat informații despre semnele de circulație, ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic.
Cea de-a doua parte a cuprins o sesiune interactivă, unde copiii au fost invitați să aplice cunoștințele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulație rutieră. La final, nimeni nu a plecat fără să fie răsplătit cu premii.

Evenimentul a avut loc, simultan, în sectoarele special amenajate, în parcările magazinelor amintite din întreaga țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.