Acasă Actualitate Femeile liberale ies în stradă…

Femeile liberale ies în stradă…

419

Vineri, 23 septembrie 2016, este marcată, la nivel mondial, Ziua Internaţională Împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor. În contextul acestei zile şi a bunei informări a cetăţeanului, Organizaţia de Femei Liberale Slatina, va organiza două activităţi de conştientizare a publicului.

Prima dintre acestea va fi o ieşire în stradă. La împărţit de pliante, cu ajutorul Organizaţiei de Tineret a PNL Olt.
„Este vorba despre o campanie de informare de conştientizare şi prevenire a exploatării sexuale şi a traficului de femei şi copii. Noi, femeile liberale tragem un semnal de alarmă privind amploarea acestui fenomen”, a spus Alina Georgescu, liderul OFL Slatina.

OFL şi TNL au organizat, pentru ziua de 22 septembrie, o acţiune stradală, în care au distribuit pliante prin care cetăţenii să fie informaţi de această campanie şi despre fenomenul în sine.

Vineri, pe 23 septembrie, pe agenda activităţilor dedicate ZileiInternaţionale Împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor, a fost programată, la hotelul de lângă Spitalul Judeţean, la ora 18:00, un seminar pe această temă, în care specialiştii din diverse domenii vor sta de vorbă cu invitaţii. Unul dintre aceşti specialişti este şi psihoterapeutul Camelia Tiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.