Acasă Actualitate Poliția Municipală, o aroganță. Pe adresa slătinenilor!

Poliția Municipală, o aroganță. Pe adresa slătinenilor!

429

Spun unii, din când în când, că Slatina e un oraș sigur. Și au dreptate. Până când se întâmplă o tragedie. Sau până în ziua când se identifică grave fapte antisociale. Calendarul faptelor antisociale nu-l face nici factorul de lege și ordine și nici media. Practic, rău-făcătorii acționează după regulile lor…

În municipiul reședință de județ, iar informația asta trebuie făcută publică, conducerea Poliției Municipale a decis, de la sine putere, să nu mai mențină în cadrul echipajelor de ordine publică agenții de la Poliția Locală Slatina.
Practic, ce dai cu minus, întotdeauna dă mai puțin. Eficiența echipajelor mixte nu a fost niciodată pusă la îndoială. Rezultatele, în timp, pe măsură. Cel mai plauzibil, decizia, nejustificată legal, vizează liniștea aia interioară a băieților. Ce să mai vadă și altul din afară ce e în curte la ei…
Interesant ar fi ce ar avea de zis pe această temă, profesorul Silviu Neacșu, prefectul de Olt, ocupat intens în ultimul timp. Sau noul ministru de Interne, cum l-o chema pe el. Însă, răspunsul cel mai potrivit ar veni de la domnul Scaete, șeful de la Municipiu, pe resortul respectiv.

Altfel, oricâtă indulgență ar exista, aici se vede doar… aroganță. Tragedia e când aceasta este plătită din bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.