Acasă Actualitate Ce discută, ce votează consilierii judeţeni. În şedinţa CJ de joi, 25...

Ce discută, ce votează consilierii judeţeni. În şedinţa CJ de joi, 25 august 2016

267

Joi, 25 august, de la ora 11.00, consilierii judeţeni vor semna condica de prezenţă şi vor discuta şi vota proiectele de hotărâre propuse în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Olt. Pe ordinea de zi, pe care o puteţi analiza în rândurile ce urmează, conţine 17 puncte. Câteva dintre aceste puncte fac referire la modernizarea unui drum judeţean, numirea unui director adjunct la Serviciul de Pază Olt sau aprobarea componenţei echipei de conducere a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.

Iată ordinea de zi a şedinţei de joi, 25 august 2016
1. Proiect de hotărâre cu privire la stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru o persoană cu handicap îngrijită şi protejată în centrele rezidenţiale publice din cadrul Direc.iei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, pentru persoane cu handicap, pentru luna iulie 2016.
2. Proiect de hotărâre cu privire la: rectificarea bugetului Judeţului Olt, pe anul 2016.
3. Proiect de hotărâre cu privire la: aprobarea utilizării în anul 2016 a unei sume din excedentul anual al bugetului local, rezultat la încheierea exerciţiului bugetar al anului 2015.
4. Proiect de hotărâre cu privire la: modificarea pre.urilor medii ale produselor agricole pentru anul 2016, stabilite prin Hotărârea Consiliului Judeţean Olt nr. 164 din 17.12.2015
5. Proiect de hotărâre privind: atribuirea unei licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale Societăţii Comerciale DINU TUDOR INTIM S.N.C.
6. Proiect de hotărâre cu privire la: modificarea şi completarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Olt.
7. Proiect de hotărâre cu privire la: modificare raport de serviciu prin transfer în interesul serviciului.
8. Proiect de hotărâre cu privire la: înfiinţarea funcţiei contractuale de director general adjunct al Serviciului Judeţean de Pază Olt; aprobarea organigramei şi a statului de funcţii pentru Serviciu Judeţean de Pază Olt.
9. Proiect de hotărâre cu privire la: aprobarea componenţei Colegiului Director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt.
10. Proiect de hotărâre cu privire la: transformare posturi în statul de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, ca urmare a promovării.
11. Proiect de hotărâre cu privire la: transformare post la Cabinetul Preşedintelui Consiliului Judeţean Olt.
12. Proiect de hotărâre cu privire la: desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Olt în cadrul Consiliului de Administraţie al Şcolii Populare de Arte şi Meserii.
13. Proiect de hotărâre cu privire la: desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Olt în cadrul Consiliului de Administraţie al Serviciului Judeţean de Pază Olt.
14. Proiect de hotărâre cu privire la: trecerea tronsonului cu lungimea de 6,935 km din drumul judeţean DJ 546, de la km 89+705 la km 96+640, din domeniul public al Judeţului Olt în domeniul public al Municipiului Slatina.
15. Proiect de hotărâre privind: aprobarea proiectului „Modernizare drum judeţean DJ 546, Dăneasa (intersecţie DN6) – Slatina (intersecţie DN 65) – Verguleasa (intersecţie DN 67B)”, a cheltuielilor legate de proiect şi a acordului de parteneriat.
16. Proiect de hotărâre cu privire la: Adunarea Generala a Acţionarilor la SC „OLT DRUM” S.A. SLATINA.
17. Propuneri, întrebări, interpelări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.