Acasă Economic Moț trebuie pedepsit!

Moț trebuie pedepsit!

2928

Primarul de la Slatina, Emil Constantin Stelian Moț, ales de slătineni pe 5 iunie, e chiar atipic. Rar s-a mai văzut ca un edil să procedeze așa cum face acesta…

În loc să inventeze scuze, să dea vina pe proasta moștenire (în treacăt spus, e înconjurat de dinozauri), să invoce tehnocrații, acesta chiar are agenda axată pe prioritățile din campania electorală. Iar când cineva iese din linia frontului și nu se încadrează în categoria edililor care una spus și altceva fac, trebuie evidențiat! Pedepsit, nu?
După cele minim 400 de locuri iminente din Parcul Industrial, susținute într-o nouă capacitate de producție, de cei de la PRYSMIAN, tot în incinta parcului industrial, negociază de zor cu municipalitatea, pentru o nouă secție lucrativă, cei de la PIRELLI. Și producătorul de cauciucuri urmează să creeze, estimat, potrivit unor surse, în jur de 300 de locuri de muncă.
Beneficiile oferite de Primăria Slatina sunt atractive pentru investitori, iar dacă se vor mai găsi soluții de dezvoltare a ariei Parcului Industrial, Slatina, sub mandatul lui Emil Moț, tinde să devină, într-un timp extrem de scurt, capitala industrială a Olteniei.

N.A.
Resursa de comunicare din Primăria Slatina nu a considerat până acum importantă transmiterea informațiilor legate de discuțiile avandate purtate între primarul Emil Moț și reprezentanții companiei de cauciucuri cu subsidiară în Slatina. Probabil, pe facebook, e altceva mai interesant…
De precizat că legea parcurilor industriale, cea care permite înființarea acestor investiții, îl are ca inițiator pe fostul deputat Emil Moț. Pe 5 mai, aflat în vizită în Parcul Industrial Slatina, actualul primar, inițiator al Legii Parcurilor Industriale, declara următoarele: „Este un sentiment extraordinar să știi că ai inițiat o lege și iată că ea este pusă în practică (…)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.