Acasă Cultură Dialogul editurilor, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”

Dialogul editurilor, la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu”

217

Marţi, 12 iulie a.c., la Biblioteca Judeţeană „Ion Minulescu” din Slatina, a avut loc un fel de „Book-fest”, la care au participat trei edituri din România: Hoffman, din Slatina, Tritonic Grup Editorial, din Bucureşti, şi editura Inspirescu, din Satu Mare. Gazda evenimentului a fost directorul instituţiei Florian Cârstea. Tot în aceeaşi zi a avut loc şi lansarea în ediţie tipărită a romanului „Iubire periculoasă” a autoarei Georgiana Sandu.

În foaierul Bibliotecii Judeţeane „Ion Minulescu” au fost prezentate sute de titluri de la cele trei edituri, care au fost scoase la vânzare. Titlurile s-au vândut cu preţuri cuprinse între 20 şi 50 de lei. Publicul prezent s-a arătat interesat de titlurile expuse şi au şi achiziţionat cărţi semn că lumea este interesată de lecturăş.
„Prin prezenţa acestor edituri vrem să subliniem această bogată pleiadă a apariţiilor editoriale şi să punem în valoare rolul acestor edituri. Expoziţia este una cu vânzare. Sunt prezente editurile Tritonic, Inspirescu şi Hoffman, cea din urmă contribuind foarte mult la promovarea actului de cultură din judeţul Olt”, a spus Florian Cârstea.

5.000.000 de cititori
Cu începere de la ora 15.00, în aceeaşi zi, a fost lansat şi romanul „Iubire periculoasă – Dangerous Love” a tinerei Georgiana Sandu. În mediul online, unde a fost publicat, romanul a fost citit de 5.000.000 de cititori. La lansare au fost prezenţi foarte mulţi tineri care au cumpărat cartea şi au aşteptat să primească un autograf de la autoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.