Acasă Actualitate Ca la uşa cortului

Ca la uşa cortului

311

Război mare între corturile liberale şi cele ale Primăriei Slatina, mai ceva ca în „Urzeala Tronurilor”, un celebru serial plin de intrigă şi de luptă între rivali. Canicula e de vină pentru tot. Că de n-ar fi ea, nimeni nu s-ar război cu nimeni. Andrei Iordache a vrut să amplaseze corturi, dar n-a primit autorizaţie, iar primăria vine să lupte împotriva caniculei cu corturi.

Cortul de la umbra PNL-ului
Într-o conferinţă de presă, care a avut loc luni, 4 iulie a.c., Andrei Iordache, preşedintele interimar al PNL Slatina, spunea că a solicitat, de la Primăria Slatina, autorizaţie de amplasare a mai multor corturi, acolo unde dispunea primăria. Luni, 11 iulie, acesta iese într-o altă conferinţă de presă şi spune că nu a primit niciun răspuns la solicitare. Drept urmare, acesta a amplasat un cort în faţa sediului PNL Olt. Ilegal. Ca să moară duşmanii de ciudă.

Cinci, cifra magică!
Cinci corturi ceruse şi Andrei Iordache să pună. Reprezentanţii Primăriei Slatina, între două postări de Facebook, despre realizări măreţe, anunţă presa că municipalitatea va monta cinci corturi în cinci zone:
„Punctele de prim-ajutor vor fi amplasate în următoarele zone: Fântâna Speranței, Piața Zahana, Poliția Circulație, Piața Steaua, punctul de distribuire a alimentelor P.O.A.D. de la Colegiul Tehnic «Ion Mincu». Punctele de prim-ajutor vor fi dotate cu: ventilatoare cu pulverizatoare de apă, dozatoare cu apă și personal medical specializat. Programul de funcționare va fi următorul: zilnic, în perioada respectivă, între orele 11.00 – 17.00.”, se arată în comunicatul remis de primărie.
Umbra de sub cort, ventilatoarele cu pulverizatoare de apă, dozatoarele cu apă și personal medical specializat sunt asigurate de Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.