Acasă Actualitate Fotografia de nuntă, la rang de artă. Dumitrel Rada revine la Slatina

Fotografia de nuntă, la rang de artă. Dumitrel Rada revine la Slatina

465

Ce e arta fotografică? Arta fotografică este o activitate infracţională, care nu este pedepsită de nicio lege a lumii. Prin această artă, fotografii fură cele mai frumoase, triste, fericite, dure, şocante şi pline de poveste imagini din timpul unor evenimente speciale sau cotidiene. Fotografia este arta care, pe lângă pictură, opreşte timpul în loc şi face acel moment din cadru un moment etern. Pentru a face o fotografie exceăţională, ai nevoie, în primul rând, de un aparat foto, de un ochi de artist şi de teme interesante. În momentul în care ai apăsat butonul care declanşează capturarea unui instantaneu. Atunci, eşti un erou: oferi posterităţii o imagine dintr-un moment.

După ce anul trecut workshopul de fotografie de nuntă a avut succes, Dumitrel Rada, fotograful cu sânge de român, care locuieşte pe tărâm englez, revine la Slatina. Şi va organiza un workshop şi la Braşov. Astfel, în perioada 4-5 august 2016, workshopul de fotografie de nuntă va avea loc la Slatina, iar în perioada 9-10 august 2016, la Braşov.

Workshop-ul de nunta este un curs complet si intensiv de doua zile, ce combina teroria si practica. De la informatii despre marketing, echipamente, tehnici de iluminare in diferite conditii, directionarea subiectului si structurarea unui album, la fotografierea detaliilor, aranjarea miresei, cununia (simulata, desigur), portrete de familie, dansul mirilor si asa mai departe. Fiecare participant va avea un timp alocat de fotografiere pentru fiecare set-up in parte.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să îl contactaţi pe fotograful profesionist Dumitrel Rada, pe pagina sa de Facebook Dumitrel Rada Photography, sau la numărul de telefon +44 782 892 52. De menţionat faptul că mai sunt locuri libere la înscriere la workshop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.