Acasă Politic Studina are viceprimar! Nu de la PSD!

Studina are viceprimar! Nu de la PSD!

806

În sfârșit! La limită, înainte de a fi dizolvat, Consiliul Local Studina a intrat în normalitate și în funcționalitate. Mai mult decât atât, comuna, din rândul consilierilor locali, are și viceprimar…

Încercările adversarilor primarului Marian Vasile, mai mult sau mai puțin locuitori ai comunei, au eșuat. La ultima strigare, la sfârșit de iunie, Florin Pricină, fostul administrator public al localității a fost ales viceprimar. Împotriva sa a candidat un oponent plecat de mult din comună, dornic să se așeze la locul lui și să trăiască viața la țară, în localitatea unde nici nu e cunoscut și nici nu prea cunoaște multă lume. Prin desemnarea viceprimarului, Studina rămâne o zonă administrativă liberă de PSD, așa cum, în Olt, sunt alte zone administrative, mai multe, libere de Partidul Național Liberal.
Altfel, în ultimul rând, dar nu la sfârșit, despre Marian Vasile, ca prim-vicepreședinte al PNL Olt, comparabil cu alții, trebuie spus că și-a asumat direct confruntarea cu votul. Direct, fără menajamente, cu un succes incontestabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.