Acasă Economic La Parcul Industrial. Pe Chițoiu l-au demisionat. Se antrenează Bît!

La Parcul Industrial. Pe Chițoiu l-au demisionat. Se antrenează Bît!

548

Primul comunicat de presă al noului primar de la Slatina. E vorba de o demisie. Textul e elocvent:

„Primăria municipiului Slatina anunță că, începând cu data de 27 iunie, postul de director general al Parcului Industrial Slatina a devenit vacant în urma demisiei lui Ciprian Mihai Chițoiu, aprobată la aceeași dată de edilul Emil Moț.
Ocupantul anterior al postului menționat a invocat motive personale în documentul demisiei. În perioada imediat următoare va fi numită o persoană care să exercite cu caracter interimar atribuțiile funcției de director general al Parcului Industrial Slatina.
Parcul Industrial Slatina este administrat de SC Slatina Industrial Parc SA, unde acționar majoritar este Consiliul Local Slatina”.

Pe postul vacant va trebui găsit un om. Surse externe municipalității, dar bine conectate, îl dau ca succesor al lui Chițoiu, pe Florin Bît. Cândva locotenent al lui Gabriel Diaconu, ulterior ppdd-ist în lupta cu sistemul mafiot al PSD, iar mai departe social-democrat cu veleități artistice – a zugrăvit, prin interpuși, Poliția Locală Slatina. Vopseaua, o culoare închisă ce amintește de îngrășământul vegetal, a ținut mai mult de 48 de ore. La Parcul Industrial e bine: salariu, program și alte mici avantaje…
Însă, la Parcul Industrial sunt și probeleme: municipalitatea și-a asumat să aducă utilitățile la poarta unui dezvoltator. Iar lucrările nu sunt chiar în grafic, în privința canalizării. Chițoiu știe mai multe, dar… cui mai folosește. În ceea ce-l privește, Bît este la început de drum…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.