Acasă Politic Consiliul Local Studina e sabotat

Consiliul Local Studina e sabotat

372

La Studina, unde primar este Marian Vasile, care pe 5 iunie şi-a reconfirmat poziţia de edil-şef al comunei, este o situaţie tragi-comică: patru consilieri nu s-au prezentat la şedinţa de constituire a Consiliului Local.

Motivul? Partidele de opoziţie vor un viceprimar, dar sunt în minoritate numerică. Doi consilieri sunt de la PSD, unul de la UNPR şi altul de la ALDE. La prima şedinţă de constituire a Consiliului Local, care a avut loc vineri, 24 iunie a.c., cei patru nu s-au prezentat. Nu s-au prezentat nici la cea de-a doua, care a avut loc luni, 27 iunie a.c. Urmează o ultimă şedinţă, joi, 30 iunie a.c., iar dacă nici la aceasta nu se prezintă, cei patru îşi vor pierde de drept locurile de consilieri.

Contactat telefonic, primarul Studinei, Marian Vasile a confirmat evenimentele şi spune că, în comună, s-au mai întâmplat astfel de evenimente politice, pentru că unele partide, care se află în minoritate, vor la cârma consiliului local al comunei. Acesta speră într-o rezolvare imediată  a problemei, pentru a exista stabilitate în forul legislativ local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.